Intercollegiate Athletic Master Plan Tours and Interview Schedule: Stephen F. Austin State University Campus Master Plan					]
Date of Issue: 11/22/2024			RDG Planning + Design	Tom Ohle, Johnny Boyd and Blaine Perau	
Date	Time	Duration	Tour and Meetings	Representatives	Notes
Tuesday, December 3, 2024					
	1:30 pm - 4:30 pm	3 Hrs	Tour Athletics Facilities	Director - Michael McBroom	
	4:30 pm - 6:00 pm	1.5 Hrs	Tour Recreation Facilities	Director - Kenneth Morton	
Wednesday, December 4, 2024					
	8:00 am - 8:50 am	50 Min	Complete Athletic and Recreation Facilities Tours, if necessary		
	9:00 am - 10:30 am	1.5 Hrs	Athletics Kickoff Meeting - Visioning Goal Setting	Athletics Core Planning Team	
	10:40 am - 11:30 am	50 Min	Operations - External and Internal Affairs		
			Lunch Break		
	1:00 pm - 3:00 pm	1.5 Hrs	Sports Performance - Combined Meeting (Sports Medicine, Athletic Training, Recovery, Nutrition, Strength & Conditioning)		
	3:10 pm - 4:00 pm	50 Min	Coaches Meeting		
	4:10 - pm - 5:00 pm	50 Min	Facilities, Equipment / Issue	Nuts and bolts meeting about athletic facilities, could include campus facilities staff if there is overlap	
	5:10 pm - 6:00 pm	50 Min	Student-Athlete Advisory Committee (SAAC)	Overlap	
Thursday, December 5, 2024		_			
	8:00 am - 9:00 am	1 Hr	Wrap-up Meeting: Athletics Core Planning Team		What we heard. Where should we be headed? Next steps forward
	9:10 am - 10:40 am	1.5 Hrs	Recreation/Wellness Kickoff Meeting - Visioning Goal Setting	Recreations Core Planning Team	Meet with Campus Rec Staff/Operations to chart the course for the future of Campus Recreation
			Break		
	11:00 am - 12:00 pm	1 Hr	Formal Recreation - Fitness, Personal Training, Wellness		Stakeholder Meetings - Meetings include those staff that focus on the following activities/spaces. We will dive into the existing conditions, what works currently, what doesn't. Then open up the discussion to understand the needs and wants for each group.
			Lunch Break		
	1:00 pm - 1:50 pm	50 Min	Informal Recreation - Weights, Gymnasium, Track		
	2:00 pm - 2:50 pm	50 Min	Outdoor Pursuits/Aquatics		
	3:00 pm - 3:50 pm	50 Min	RecSports - IM/Clubs		
	4:00 pm - 5:00 pm	1 Hr	Wrap-up Meeting: Recreation Core Planning Team	Recreations Core Planning Team	What we heard. Where should we be headed? Next steps forward.

Athletic Meetings
Recreation Meetings